Oficina: 938748875
Taller:
Concesionario Oficial Honda | Manresa

Concesionario MOTONORD

Etiqueta el teu “selfie motorista” amb #MotoNord i guanya una samarreta Honda-MotoNord
Fer-se un “selfie” també està de moda en els usuaris i aficionats a les motocicletes. I des de MotoNord volem premiar aquest estiu la vostra passió pel món de les motos amb la nostra samarreta Honda-MotoNord.Només cal que etiquetis a Instagram el “selfie” que et facis amb la teva foto amb la etiqueta #MotoNord i entraràs en el nostre concurs on pots guanyar una de les 20 samarretes que disposem. Participa!
2015-07-22

 

 

 

 

 

 

 

BASES DEL CONCURS

1.- Només poden participar les persones que hagin clicat “m´agrada” en la pàgina de Facebook de MotoNord o de Twitter de MotoNord

2.- La participació en el concurs és a través d´Instagram amb fotografies compartides de manera pública amb l´etiqueta o “hastag” #MotoNord. El seguiment de les fotografies del concurs serà públic a través de l´aplicació Iconosquare.

3.- Es recomana que les fotografies siguin divertides. Sempre ha d´aparèixer una moto. El jurat valorarà positivament que apareguin motos de la marca Honda.

4.- El concurso se iniciarà el 27 de juliol i finalitzarà el 10 de setembre de 2015 ambdos inclusius.

5.- Poden participar totes aquelles persones físiques a partir dels 14 anys. Els empleats de MotoNord no poden participar.

6.- Les fotografies no poden contenir ni fer referència a marques de tercers. Tampoc poden contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. La persona que participi en el concurs ha de tenir les autoritzacions de les persones que apareguin en les fotos.

7.- Les 20 fotografies premiades guanyaran una samarreta amb els logotips d´Honda i MotoNord.

8.- El jurat serà designat per la direcció de MotoNord i estarà format per un representant de la direcció, un altre del departament comercial i d´un assessor extern de màrqueting.

9.- La resolució del concurs i el lliurament dels premis es realitzarà durant la tercera setmana de setembre de 2015 en les nostres instal·lacions a Manresa. El veridicte serà inapenable.

10.- MotoNord es reserva el dret d´utilitzar les fotografies participants i guanyadores per divulgar-les a través de les xarxes socials i amb fins publicitaris.


11.- La participació en el concurs comporta l´aceptació d´aquestes bases i el dictamen del jurat, així como l´autorizació per a divulgar públicament totes les fotografies que paticipin en el canals de comunicació de MotoNord.

Etiqueta el teu “selfie motorista” amb #MotoNord i guanya una samarreta Honda-MotoNord Etiqueta el teu “selfie motorista” amb #MotoNord i guanya una samarreta Honda-MotoNord Etiqueta el teu “selfie motorista” amb #MotoNord i guanya una samarreta Honda-MotoNord

NUESTRO CONCESIONARIO

Estamos localizados en:
Carretera de Vic, 233-237
08243, en Manresa, Barcelona
Teléfono: 938 748 875
Fax: 938 748 874
Email: info@motonord.es
Horario: Lunes-Viernes: 10:00/13:00 y 15:30/20:00 - Sábados: 10:00/13:00