Nosaltres

MotoNord (Auto Distribució Nord, S.L.) és una empresa amb una llarga experiència al sector de l’automoció, tant en la venda com en serveis postvenda de motocicletes i vehicles industrials.

Actualment, Auto Distribució Nord, S.L. és un concessionari oficial Yamaha sota el nom comercial MotoNord. També és taller autoritzat de IVECO.

Les nostres instal·lacions són a la Carretera de Vic núm. 233 a Manresa. Disposem de 400 m2 per a l’exposició de motos noves, d’ocasió i boutique (espai dedicat a l’equipació del motorista i de la moto) i 250 m2 de taller per oferir els nostres serveis de recanvis i postvenda. En total 650 m2, dedicats a les motos i motoristes a la capital de Bages.

El concessionari està atès per professionals amb ampli coneixement al sector, tant a nivell comercial com tècnic. Disposem de gran experiència en la reparació de motos de la marca que representem, així com altres marques.

El nostre objectiu primordial és donar un bon servei i tracte a tots els nostres clients, complint el màxim amb els estàndards de qualitat de les diferents marques. Qualitat i servei és el nostre lema.

Com a novetat, MotoNord disposa d´un servei de motos i scooters de cortesia per als clients de taller (consulta sempre la nostra disponibilitat i condicions).

A MotoNord ens encanta ser concessionari oficial de motos i scooters a Manresa!